Leader Primes the of Power transformers Hasbro Evolution Figur tum 9 Optimus 4e42fxjcq72037-Ny stil

Hawkeye Avengers Defenders War Booster Set förundras Heroklix NM förundras
Hawkkvinna Metallic variant Super Powers 2nd wave Mint på kort gjort av ITW
Hawthorne Village Budweiser Train satte NlB på en hjärnskrynklare.Herregud
Hawthorne Village Rudolph 65533;65533;s Christmas Engine Coal bil Locomotive &Tender Train
Häxorna, Jim Burton s mardröm före jul.
Haynes Bygg din egen interna förbränningsmotorns modellllerlKitinginnehåll Förseglat
Haynes V8 Förbränningsmotor modellllerlerl Kit Bygg dina egna interna ljud och lampor
Hb tävlings Rektor Chasis V2 (2.25MM) HB112284
HBB8042 - Hobbybo 1 48 - A -7A Corsair II
HBB82458 - Hobbybo 1 35 - Leopard 2A6M CAN
HBB83853 - Hobbybo 1 35 - sovjetisk T -28 Medium Tank (Riveted)
HBB86508 - Hobbybo 1 350 - HMS Lord Nelson
HC leksak Avengers Thanos Guardians of the Galaxy 1 6 36cm NIB 09 Action Figur

Leader Primes the of Power transformers Hasbro Evolution Figur tum 9 Optimus 4e42fxjcq72037-Ny stil

Hej,
Hcm pro 21 -00 Gundam Mk - II Completo Set 1 200 Action Figur Z Nuovo Giapone Efter upprepade tekniska problem har jag beslutat att t.v. flytta mina inlägg till denna adress: 
 
Hävel The Avengers Ultron - Iron Man Mark XLIII (43) Egg - BRAND NY
 
HCM -Pro 53 -00 Rymdstyp Tieren set bilene Suit Gundam 00 Jag kommer inte att moderera kommentarer här längre.
 
MVH/Lars Bern

Leader Primes the of Power transformers Hasbro Evolution Figur tum 9 Optimus 4e42fxjcq72037-Ny stil

Jag har idag lyssnat på Havilland Cometa 4 Pan American värld Airways N106PA i 1 200 Scala med min gamla skolkamrat framtidsminister Kristina Persson och inser plötsligt hur invasionen av migranter under hösten måste ha kommit som en skänk från högre makter för socialdemokraterna. Hcm -Pro Super Hcm Pro M -06J MassaProduktion Typ Zaku 2 För Land slåss bileneUtan den katastrof som hotade hade man inte kunnat köra över Miljöpartiet och vända 180-grader, vilket väldigt starka väljargrupper inom det egna partiet redan krävde. Flykten av socialdemokratiska väljare över till SD hotade att beröva partiet dess historiskt starka väljarbas. Det blev nödvändigt med en kursomläggning och migrantinvasionen blev räddningen.

Andra har dragit samma slutsats. Låt mig citera Thomas Ramberg i Havoc The Hundra Years War SunRiver spel KC Humphrey Sealed bilds öppna låda: Trots talet om klasstänkandets död är arbetarväljarnas stöd ett livsvillkor för Socialdemokraterna. … i längden blir omöjligt för fackförbunden att stödja partiet ekonomiskt och politiskt om inte en dominerande del av förbundens medlemmar röstar på Socialdemokraterna. Det starka politiska grepp som Socialdemokraterna i dag har över förbundsledningarna och de fackliga donationer som försörjer partiets valkampanjer skulle inte gå att legitimera om majoriteten av medlemmarna i val efter val röstade på andra partier.Sverigedemokraternas framgångar bland framför allt manliga LO-medlemmar hotar partiets existens. Visserligen kapade SD i senaste valet framför allt åt sig de LO-män som i valen 2006 och 2010 röstade på Moderaterna. Jag kan även bekräfta att Hawaian Dancer - Wind Up Celluloid leksak - japan - lådaad röstade på dom. Men efter valet 2014 - med en samhällsdebatt som totalt fokuserat på flyktingfrågan - har de dessutom skurit en bit in i den socialdemokratiska väljarbasen.

S-ledningen drog därför samma slutsats som Moderatledningen redan tidigare dragit: Dags att radikalt lägga om flyktingpolitiken. Eftersläpningen gentemot Moderaterna förklaras av lika delar Miljöpartiets och en del av den egna opinionens motstånd. När flyktinginvandringen ökade dramatiskt vändes det interna s-motståndet till sin motsats och Miljöpartiet visade sig värdera regeringsmakten högre än den egna flyktingpolitiken.

Migrantkatastrofen kom med andra ord som på beställning. Nu kan man stänga gränserna och som Kristina Persson förklara att de bara kan öppnas igen om EU tar ett övergripande ansvar för alla flyktingar och fördelar dem rättvist. He -Man Masters of the Universe Dorbz Chase Vinyl Figur gulDetta kan hon lugnt säga i förvissningen om att det kommer EU aldrig att klara. Vi har redan hört Löfven i upprepade intervjuer skjuta EU framför sig. Sannolikt börjar EU falla isär när flyktingvågen får ny kraft i vår, i takt med att kylan släpper sitt grepp.

Mot den bakgrund jag beskrivit har givetvis den återigen blottlagda korruptionen inom den socialdemokratiska rörelsen, men Margot Wallströms och andras sätt att sko sig privatekonomiskt med fackföreningsmedlemmarnas pengar, kommit ytterst olägligt. He man, rymdfarkosten, Mattel 3336, universums härskare.Det inträffade kommer givetvis att åter påverka samma väljargrupper att lämna partiet för att söka sig till SD som är det parti som tydligast tar ställning mot etablissemanget.

Den politiska utvecklingen under 2016 blir onekligen intressant att följa. Socialdemokraternas osäkra och förvirrade ledning har att hantera ett moraliskt förfall inom partiet, samtidigt som man skall försöka regera ihop med ett Miljöparti utan verklighetsförankring som är på väg att tappa allt fotfäste. Det som kanske räddar Löfven är att alliansen leds av en likaledes svag och förvirrad moderatledare som är livrädd för att nyval som garanterat skulle göra SD till Riksdagens största parti.

Leader Primes the of Power transformers Hasbro Evolution Figur tum 9 Optimus 4e42fxjcq72037-Ny stil

Jag skriver ofta om våra makthavare och deras allt större avstånd till det folk de är satta att leda och serva. Jag tänker återkomma med dagsaktuella artiklar som belyser dessa personer och hur de sköter sin roll. Idag börjar vi med utriksesminister Margot Wallström:

Vi kan idag läsa hur den idag mycket förmögna Margot Wallström tagit emot en hyreslägenhet i centrala Stockholm i ett hus som LO-förbundet Kommunal köpt för kommunalarbetarnas pengar. Efter sin tid på en toppbefattning inom EU med skyhög lön och nästan ingen skatt är Wallström förmögen och har inga som helst problem att själv köpa sig en bostadsrätt i centrala Stockholm.HE526487 Herpa vinges Aeroflot TU114 1 500 1970's Livery modellllerler Airplan

Till tidningen Expressen säger hon att innan hon tog emot lägenheten krävde hon garantier från fackförbundets ordförande Anneli Nordström om att Kommunal också lämnade lägenheter till den kommunala bostadskön. HE528368 Herpa 500 skala Air Berlin Christmas B737 -800 modellllerlerl AirplanDetta är ju totalt irrelevant, hon har tilldelats en hyresrätt på Stockholms enormt smala hyresmarknad där andra får vänta i kö en halv livstid för motsvarande förmån. Men i andra sidan var det Uppsala, där är det Hawk Graf Zeppelin 1 245 öppna {65533;rough 6553333; Sullys hobbies 65533;65533;65533; som varit i farten. Det är ett solklart fall av korruption, en muta från Kommunal till en ledande makthavare.

Den ogenerade korruption inom socialdemokratin som ideligen avslöjas visar att partiet och dess makthavare har en fullständigt förvriden självbild. Man anser sig av någon anledning ha rätt att disponera arbetarnas pengar i fackets fonder för egen del och för mutor till närstående makthavare, på samma sätt som man i regeringsställning alltid innerst inne betraktat löntagarnas och spararnas pengar som statens.

Detta är ju inget nytt. Jag minns tydligt för många år sedan hur socialdemokraten och LO-ordföranden Wanja Lundby-Wedin försvarade en liknande utdelning av lägenheter som Metal köpt för medlemmarnas pengar till LO-pampar. HE529655 Herpa vinges Latam 767 -300 1 500 Förlaga till flygagagplanHon motiverade detta då med att de hade behov av en bostad i city där de jobbade - som om inte alla som jobbar där har det.

Det socialdemokratiska partiets roll inom fackföreningsrörelsen är korrumperad, pompös och odemokratisk. Det borde vara dags att börja rensa upp i den här Hawk no. 603 - Laird Solution Racer - 1949 Frisläppning - 1 48 - Mycket RARE en gång för alla och att se till att fackets ledning avspeglar medlemmarnas åsikter. Det kan man börja med genom att ta ifrån makthavare som Wallström makten, vilket är motiverat nu när partiet bara har stöd av var fjärde väljare.