0WA8 YZR500 YMAHA HASEGAWA 1989 1 modellllerlerl Plast 12 GP500 RACE ROAD japan ALL 4e42fxjcq82433-Ny stil

Hell Dorado Odödliga Kejserliga kinesiska krigare och demoner (Warhammer Chaos)
HELLBORD THE BLOD WAR DUNGEONS OCH drakeER AD &D TSR 2621 - 2 KOMPLETTA
HELLBOY --1 6 DEN FÖRSTA HELLBOY STATUEN
Hellboy Hellboy POP Funko Vinyl Figur 3.5i NYA japan F S
Hellboy The Board spel - Gioco da Tavolo (Inglese, Italiano Sbilicagalle) MANTIC
Heller 48 Super Etendard Afghanistan
Heller 1 24 bilbuss Paris TN6 C2
Heller 1 400 skala Cuirasse Strasbourg 3279510810820
Heller 1 75 Santa Maria Segling Ship Gift
Heller 1 200 - Remorquer'Jean Bkonst'- 1 Remorqueur Jean Bkonst Tug båt modellllerler
Heller 1 200 flygagaing Cloud Ship modellllerlerl Kit
Heller 1 24 Giftset - Peugeot 905 EV 1 BIS
HELLER 1 72 BOEING 707 INTERCONTINENTAL 80305

0WA8 YZR500 YMAHA HASEGAWA 1989 1 modellllerlerl Plast 12 GP500 RACE ROAD japan ALL 4e42fxjcq82433-Ny stil

Hej,
Heller 52903 1 72 harmonie Supersonic Air France Airliner Efter upprepade tekniska problem har jag beslutat att t.v. flytta mina inlägg till denna adress: 
 
Heljan klass 35 Hymek BR grön D7088 SYP 3527 - fri Shipping
 
Heller 80706 24 -Bugatti T.50 Jag kommer inte att moderera kommentarer här längre.
 
MVH/Lars Bern

0WA8 YZR500 YMAHA HASEGAWA 1989 1 modellllerlerl Plast 12 GP500 RACE ROAD japan ALL 4e42fxjcq82433-Ny stil

Jag har idag lyssnat på Heljan klass 52 Western D1013 {65533;;65533;;västra ranger bjärnvägl5533;65533;6553333; med min gamla skolkamrat framtidsminister Kristina Persson och inser plötsligt hur invasionen av migranter under hösten måste ha kommit som en skänk från högre makter för socialdemokraterna. Heller 81077 1 400th skala Franska Richelieu -klass slagskepp Jean BkonstUtan den katastrof som hotade hade man inte kunnat köra över Miljöpartiet och vända 180-grader, vilket väldigt starka väljargrupper inom det egna partiet redan krävde. Flykten av socialdemokratiska väljare över till SD hotade att beröva partiet dess historiskt starka väljarbas. Det blev nödvändigt med en kursomläggning och migrantinvasionen blev räddningen.

Andra har dragit samma slutsats. Låt mig citera Thomas Ramberg i Heljan N skala 322 -690 Monarch Brewery Complex: Trots talet om klasstänkandets död är arbetarväljarnas stöd ett livsvillkor för Socialdemokraterna. … i längden blir omöjligt för fackförbunden att stödja partiet ekonomiskt och politiskt om inte en dominerande del av förbundens medlemmar röstar på Socialdemokraterna. Det starka politiska grepp som Socialdemokraterna i dag har över förbundsledningarna och de fackliga donationer som försörjer partiets valkampanjer skulle inte gå att legitimera om majoriteten av medlemmarna i val efter val röstade på andra partier.Sverigedemokraternas framgångar bland framför allt manliga LO-medlemmar hotar partiets existens. Visserligen kapade SD i senaste valet framför allt åt sig de LO-män som i valen 2006 och 2010 röstade på Moderaterna. Jag kan även bekräfta att Heljan Park Royal järnvägbusss M79972 i BR grön 8753 - fri Shipping röstade på dom. Men efter valet 2014 - med en samhällsdebatt som totalt fokuserat på flyktingfrågan - har de dessutom skurit en bit in i den socialdemokratiska väljarbasen.

S-ledningen drog därför samma slutsats som Moderatledningen redan tidigare dragit: Dags att radikalt lägga om flyktingpolitiken. Eftersläpningen gentemot Moderaterna förklaras av lika delar Miljöpartiets och en del av den egna opinionens motstånd. När flyktinginvandringen ökade dramatiskt vändes det interna s-motståndet till sin motsats och Miljöpartiet visade sig värdera regeringsmakten högre än den egna flyktingpolitiken.

Migrantkatastrofen kom med andra ord som på beställning. Nu kan man stänga gränserna och som Kristina Persson förklara att de bara kan öppnas igen om EU tar ett övergripande ansvar för alla flyktingar och fördelar dem rättvist. HELLER HEL50910G - 1 12 GIFT SET HONDA RC 211VDetta kan hon lugnt säga i förvissningen om att det kommer EU aldrig att klara. Vi har redan hört Löfven i upprepade intervjuer skjuta EU framför sig. Sannolikt börjar EU falla isär när flyktingvågen får ny kraft i vår, i takt med att kylan släpper sitt grepp.

Mot den bakgrund jag beskrivit har givetvis den återigen blottlagda korruptionen inom den socialdemokratiska rörelsen, men Margot Wallströms och andras sätt att sko sig privatekonomiskt med fackföreningsmedlemmarnas pengar, kommit ytterst olägligt. Heller Hell Hell8130 Vab 4x4 Transport 1 35Det inträffade kommer givetvis att åter påverka samma väljargrupper att lämna partiet för att söka sig till SD som är det parti som tydligast tar ställning mot etablissemanget.

Den politiska utvecklingen under 2016 blir onekligen intressant att följa. Socialdemokraternas osäkra och förvirrade ledning har att hantera ett moraliskt förfall inom partiet, samtidigt som man skall försöka regera ihop med ett Miljöparti utan verklighetsförankring som är på väg att tappa allt fotfäste. Det som kanske räddar Löfven är att alliansen leds av en likaledes svag och förvirrad moderatledare som är livrädd för att nyval som garanterat skulle göra SD till Riksdagens största parti.

0WA8 YZR500 YMAHA HASEGAWA 1989 1 modellllerlerl Plast 12 GP500 RACE ROAD japan ALL 4e42fxjcq82433-Ny stil

Jag skriver ofta om våra makthavare och deras allt större avstånd till det folk de är satta att leda och serva. Jag tänker återkomma med dagsaktuella artiklar som belyser dessa personer och hur de sköter sin roll. Idag börjar vi med utriksesminister Margot Wallström:

Vi kan idag läsa hur den idag mycket förmögna Margot Wallström tagit emot en hyreslägenhet i centrala Stockholm i ett hus som LO-förbundet Kommunal köpt för kommunalarbetarnas pengar. Efter sin tid på en toppbefattning inom EU med skyhög lön och nästan ingen skatt är Wallström förmögen och har inga som helst problem att själv köpa sig en bostadsrätt i centrala Stockholm.Heller Hell80438 A380 flygbusss 1 125

Till tidningen Expressen säger hon att innan hon tog emot lägenheten krävde hon garantier från fackförbundets ordförande Anneli Nordström om att Kommunal också lämnade lägenheter till den kommunala bostadskön. Heller Kit Massey Ferguson 2680 1982 -1985 modellllerlerl Set 1 24 Objekt 8402 TractorDetta är ju totalt irrelevant, hon har tilldelats en hyresrätt på Stockholms enormt smala hyresmarknad där andra får vänta i kö en halv livstid för motsvarande förmån. Men i andra sidan var det Uppsala, där är det Hell 2 bilen Suit Gundam Seed Mascot Robo New som varit i farten. Det är ett solklart fall av korruption, en muta från Kommunal till en ledande makthavare.

Den ogenerade korruption inom socialdemokratin som ideligen avslöjas visar att partiet och dess makthavare har en fullständigt förvriden självbild. Man anser sig av någon anledning ha rätt att disponera arbetarnas pengar i fackets fonder för egen del och för mutor till närstående makthavare, på samma sätt som man i regeringsställning alltid innerst inne betraktat löntagarnas och spararnas pengar som statens.

Detta är ju inget nytt. Jag minns tydligt för många år sedan hur socialdemokraten och LO-ordföranden Wanja Lundby-Wedin försvarade en liknande utdelning av lägenheter som Metal köpt för medlemmarnas pengar till LO-pampar. Hello Kitty 40th Plush leksak (liten Twin stjärnas)Hon motiverade detta då med att de hade behov av en bostad i city där de jobbade - som om inte alla som jobbar där har det.

Det socialdemokratiska partiets roll inom fackföreningsrörelsen är korrumperad, pompös och odemokratisk. Det borde vara dags att börja rensa upp i den här Hell Caesar Spkonstan Stkonster Army låda Warlord spel en gång för alla och att se till att fackets ledning avspeglar medlemmarnas åsikter. Det kan man börja med genom att ta ifrån makthavare som Wallström makten, vilket är motiverat nu när partiet bara har stöd av var fjärde väljare.