Force Mini ungdomar För Mini Charactor 4pcs LUCY MAX SEMI BOLT Set Figures 4e42fifqj51840-Ny stil

Förlaga Tåg N skala KATO 4001 -4 Kuha 103 (Canary) 2 -bil
FÖRLAGA TILL BEDÖMNINGSINDUSIVERNAS RÄCKVIDD cykel 1 43 hkonsts modellllerL I DISspela -låda
FÖRLAGA TILL EN FORD KOPPIERAD KOPP STREET ROD OLE MISSISSIPIPI LTD 1 25 LIBERTY
Förlaga till flygagagplan i strid med USA tärningskast WW2 Militär arm 1 48 Karusell B17
FÖRLAGA TILL HIRO 1 12 F1 FERRARI SF70H AUSTRALIEN GP KIT MH K -607 VER.A
FÖRLAGA TILL KYL 4 PIECES bil RELEASE 20 64 DIESCAT bilS AV M2 MASKINES 37000 -20
FÖRLAGA TILL SPARK S0629 CAPARO T 1 ÖPPEN 2008 PURPL 1 43 modellllerL DIE CAST modellllerL
FÖRLAGA TILL SPARK S18149 PORSCHE 911 GT3 RSR 997 N.67 LM 2014 MARIS -MERLIN -HELAR 1 18
FÖRLAGA TILL SPARK S18SG025 PORSCHE 911 GT3 N44 DNF 24H NURBURGRING 2017 RAGGINGER 1 18
FÖRLAGA TILL SPARK S43PP69 FORD TORINO N.92 PIKES PEAK 1969 BOBBY UNSER W PILOTE 1 43
FÖRLAGA TILL SPARK S5966 FORD FIESTA R5 N.35 RC2 SVERIGE 2018 T. KATSUTA -M. SALMINEN 1
FÖRLAGA TILL TRAX TR73C HOLDEN FB UTRUSTNING AV AUSTRALITET
Förlaga till u -kits Kato 708 -7 JR Diesel Locomotive Typ DD51 -500 Kalla regioner

Force Mini ungdomar För Mini Charactor 4pcs LUCY MAX SEMI BOLT Set Figures 4e42fifqj51840-Ny stil

Hej,
Förlaga arbetar M025A1 HMMWV Armamaent bilrier Humvee Efter upprepade tekniska problem har jag beslutat att t.v. flytta mina inlägg till denna adress: 
 
Förlaga Power 876151 N Förenta staternas armé 2 -6 -0 Mogul med ljud och DCC
 
Förlorad i rymden B -9 Robot Fjärrstyrning Klassisk serie 1998 Jag kommer inte att moderera kommentarer här längre.
 
MVH/Lars Bern

Force Mini ungdomar För Mini Charactor 4pcs LUCY MAX SEMI BOLT Set Figures 4e42fifqj51840-Ny stil

Jag har idag lyssnat på Förlaga Power 87617 N New Haven 2 -6 -0 Mogul -ståard DC med min gamla skolkamrat framtidsminister Kristina Persson och inser plötsligt hur invasionen av migranter under hösten måste ha kommit som en skänk från högre makter för socialdemokraterna. FÖRLUST I RYMD RYMD BLAPP W Färgförändring Hud 1997 Ny i låda MIPUtan den katastrof som hotade hade man inte kunnat köra över Miljöpartiet och vända 180-grader, vilket väldigt starka väljargrupper inom det egna partiet redan krävde. Flykten av socialdemokratiska väljare över till SD hotade att beröva partiet dess historiskt starka väljarbas. Det blev nödvändigt med en kursomläggning och migrantinvasionen blev räddningen.

Andra har dragit samma slutsats. Låt mig citera Thomas Ramberg i Förlaga Power 876301 N New York Central 4 -4 -0 American with Sound & DCC: Trots talet om klasstänkandets död är arbetarväljarnas stöd ett livsvillkor för Socialdemokraterna. … i längden blir omöjligt för fackförbunden att stödja partiet ekonomiskt och politiskt om inte en dominerande del av förbundens medlemmar röstar på Socialdemokraterna. Det starka politiska grepp som Socialdemokraterna i dag har över förbundsledningarna och de fackliga donationer som försörjer partiets valkampanjer skulle inte gå att legitimera om majoriteten av medlemmarna i val efter val röstade på andra partier.Sverigedemokraternas framgångar bland framför allt manliga LO-medlemmar hotar partiets existens. Visserligen kapade SD i senaste valet framför allt åt sig de LO-män som i valen 2006 och 2010 röstade på Moderaterna. Jag kan även bekräfta att Förlaga Power 876391 N Milwaukee 4 -4 -0 American with Sound & DCC röstade på dom. Men efter valet 2014 - med en samhällsdebatt som totalt fokuserat på flyktingfrågan - har de dessutom skurit en bit in i den socialdemokratiska väljarbasen.

S-ledningen drog därför samma slutsats som Moderatledningen redan tidigare dragit: Dags att radikalt lägga om flyktingpolitiken. Eftersläpningen gentemot Moderaterna förklaras av lika delar Miljöpartiets och en del av den egna opinionens motstånd. När flyktinginvandringen ökade dramatiskt vändes det interna s-motståndet till sin motsats och Miljöpartiet visade sig värdera regeringsmakten högre än den egna flyktingpolitiken.

Migrantkatastrofen kom med andra ord som på beställning. Nu kan man stänga gränserna och som Kristina Persson förklara att de bara kan öppnas igen om EU tar ett övergripande ansvar för alla flyktingar och fördelar dem rättvist. Förmåner Snug -N -Kram Kalkande Vest, storDetta kan hon lugnt säga i förvissningen om att det kommer EU aldrig att klara. Vi har redan hört Löfven i upprepade intervjuer skjuta EU framför sig. Sannolikt börjar EU falla isär när flyktingvågen får ny kraft i vår, i takt med att kylan släpper sitt grepp.

Mot den bakgrund jag beskrivit har givetvis den återigen blottlagda korruptionen inom den socialdemokratiska rörelsen, men Margot Wallströms och andras sätt att sko sig privatekonomiskt med fackföreningsmedlemmarnas pengar, kommit ytterst olägligt. Formel ett Williams F1 Team FW28 2006 Styrhjul Volante 1 4 AMALGAMDet inträffade kommer givetvis att åter påverka samma väljargrupper att lämna partiet för att söka sig till SD som är det parti som tydligast tar ställning mot etablissemanget.

Den politiska utvecklingen under 2016 blir onekligen intressant att följa. Socialdemokraternas osäkra och förvirrade ledning har att hantera ett moraliskt förfall inom partiet, samtidigt som man skall försöka regera ihop med ett Miljöparti utan verklighetsförankring som är på väg att tappa allt fotfäste. Det som kanske räddar Löfven är att alliansen leds av en likaledes svag och förvirrad moderatledare som är livrädd för att nyval som garanterat skulle göra SD till Riksdagens största parti.

Force Mini ungdomar För Mini Charactor 4pcs LUCY MAX SEMI BOLT Set Figures 4e42fifqj51840-Ny stil

Jag skriver ofta om våra makthavare och deras allt större avstånd till det folk de är satta att leda och serva. Jag tänker återkomma med dagsaktuella artiklar som belyser dessa personer och hur de sköter sin roll. Idag börjar vi med utriksesminister Margot Wallström:

Vi kan idag läsa hur den idag mycket förmögna Margot Wallström tagit emot en hyreslägenhet i centrala Stockholm i ett hus som LO-förbundet Kommunal köpt för kommunalarbetarnas pengar. Efter sin tid på en toppbefattning inom EU med skyhög lön och nästan ingen skatt är Wallström förmögen och har inga som helst problem att själv köpa sig en bostadsrätt i centrala Stockholm.Fornovo 1495 Gryning av de italienska krigen 1495 -1525, NY

Till tidningen Expressen säger hon att innan hon tog emot lägenheten krävde hon garantier från fackförbundets ordförande Anneli Nordström om att Kommunal också lämnade lägenheter till den kommunala bostadskön. Förräderi vid Baldur s portDetta är ju totalt irrelevant, hon har tilldelats en hyresrätt på Stockholms enormt smala hyresmarknad där andra får vänta i kö en halv livstid för motsvarande förmån. Men i andra sidan var det Uppsala, där är det Förlaga hkonsts Kit Fine Cast modellllerler FCM -3505 EBR -90 Mod 51 Franska armén 1 35 i ruta som varit i farten. Det är ett solklart fall av korruption, en muta från Kommunal till en ledande makthavare.

Den ogenerade korruption inom socialdemokratin som ideligen avslöjas visar att partiet och dess makthavare har en fullständigt förvriden självbild. Man anser sig av någon anledning ha rätt att disponera arbetarnas pengar i fackets fonder för egen del och för mutor till närstående makthavare, på samma sätt som man i regeringsställning alltid innerst inne betraktat löntagarnas och spararnas pengar som statens.

Detta är ju inget nytt. Jag minns tydligt för många år sedan hur socialdemokraten och LO-ordföranden Wanja Lundby-Wedin försvarade en liknande utdelning av lägenheter som Metal köpt för medlemmarnas pengar till LO-pampar. Försäljning av Robot Tron MINIFORCE X Transformer Bolt Semi Lucy Max Kombinerade hobbies u igdhHon motiverade detta då med att de hade behov av en bostad i city där de jobbade - som om inte alla som jobbar där har det.

Det socialdemokratiska partiets roll inom fackföreningsrörelsen är korrumperad, pompös och odemokratisk. Det borde vara dags att börja rensa upp i den här Förlaga Set Citroen 2CV Kit Revell 1 24 R67095 modellllerlerl en gång för alla och att se till att fackets ledning avspeglar medlemmarnas åsikter. Det kan man börja med genom att ta ifrån makthavare som Wallström makten, vilket är motiverat nu när partiet bara har stöd av var fjärde väljare.